
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de menta
- 1 limón amarillo
- 15 g hojas de menta frescas
- 15 g hoja de cilantro
- ½ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
Cordero
- 8 chuleta de cordero, cualquier tipo hueso en
- 2 ramita de romero
- ½ cditas de sal
- ⅛ cditas de pimienta negra molida
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1850 g de agua (suficiente para sumergir completamente las bolsas, pero no superior a la capacidad máxima del recipiente)
- 30 g de jugo de limón amarillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 755.1 kcal / 3159.1 kJ
- Protein
- 62.9 g
- Tuk
- 53.4 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 17.6 g
- Sodík
- 1485.9 mg
Alternativní recepty
Camarones salteados a los tres chiles
1hod. 30min
Pozole de mariscos
1hod. 15min
Ensalada cremosa de camarones
35min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)
50min
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9hod.
Camarones agridulces Al vacío TM6
1hod. 15min
Pulpo en chile morita TM6
1hod. 30min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Ostiones Rockefeller
20min
Sangrita
5min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min