Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de menta
- 1 limón amarillo
- 15 g hojas de menta frescas
- 15 g hoja de cilantro
- ½ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
Cordero
- 8 chuleta de cordero, cualquier tipo hueso en
- 2 ramita de romero
- ½ cditas de sal
- ⅛ cditas de pimienta negra molida
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1850 g de agua (suficiente para sumergir completamente las bolsas, pero no superior a la capacidad máxima del recipiente)
- 30 g de jugo de limón amarillo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3159.1 kJ / 755.1 kcal
- Protein
- 62.9 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 53.4 g
- Nasycený tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1485.9 mg
Alternativní recepty
Sopa de chícharo y menta
20 min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35min
Rub de hierbas finas
5 min
Sopa de cebolla
1 Std. 15 Min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1 Std. 40 Min
Ostras Rockefeller
20 min
Crema de rábanos, cítricos y nuez de la India TM6
7h
Pelar cúrcuma
10min
Nidos de Pascua de merengue
3 Std. 20 Min
Strogonoff de pollo
40 Min
Pumpkin spice latte
20 min
Focaccia con cebolla y romero
2 godz. 30 min