Kompatibilní verze
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Avocado Tuna Salad
- 1 English cucumber, halved lengthways
- 2 oz watercress
- 1 ½ oz red onions, fermented or pickled
- 8 oz avocado, diced, divided
- 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz ea. can)
- 2 tbsp sunflower seeds
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
-
3
sprigs mint, fresh, leaves only
nebo 3 sprigs parsley, leaves only - 2 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz white vinegar
- ¼ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.9 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 421.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min