Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů hnědé rýže, propláchnuté
- 250 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
- 40 gramů medu
- 20 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů hrubozrnné hořčice
- 40 gramů jablečného octa
- 80 gramů hroznového oleje
- 1 čajová lžička mořské soli
- 200 gramů rukoly
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2436 kJ / 581 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 25.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20 min
Vegetariánská pizza
Žádné hodnocení
Závin s červeným zelím a hruškami
2h 40 min
Velikonoční syrek
10 Std. 20 Min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1h 5 min
Ovesné sušenky s čokoládou a banánem
35min
Velikonoční pusinková hnízda
3 Std. 20 Min
Bolognese classico
5 Std.
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Kuřecí maso v kokosovém těstíčku
40 min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min