Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů hnědé rýže, propláchnuté
- 250 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
- 40 gramů medu
- 20 gramů dijonské hořčice
- 20 gramů hrubozrnné hořčice
- 40 gramů jablečného octa
- 80 gramů hroznového oleje
- 1 čajová lžička mořské soli
- 200 gramů rukoly
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2436 kJ / 581 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 25.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1 Std.
Pohankovo-oříškový koláč s brusinkovým džemem (bez lepku)
2 Std. 30 Min
Sušenková bábovka s čokoládou (bez lepku)
35min
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45min
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem (TM6)
Žádné hodnocení
Kubánské picadillo
50min
Čokoládový koláč ve skleničce (bez lepku)
1 Std. 10 Min
Kokosovo-pistáciové kostky
1 godz. 5 min
Maková bábovka
1 Std.
Veganský banánovo-kokosový koláč
1 Std. 20 Min
Kachna s vaječnými nudlemi a zeleninou
1 Std. 20 Min
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
1 godz. 5 min