Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g de agua
- 4 huevos
- 400 g de patatas de guarnición (con piel), lavadas
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 4 - 5 ramitas de eneldo fresco
- 4 - 5 tallos de cebollino fresco en trozos
- 180 g de pepino pelado (sin semillas), en trozos de 3 cm
- 500 g de yogur griego
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de mostaza
- 2 cebolletas rectas, en rodajas de 2 mm
- 100 g de rabanitos en rodajas de 1-2 mm
- 50 g de brotes de rábano
- 20 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1325 kJ / 316 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1384.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fría de pepino al eneldo
5min
Flan de guisantes con crema de yogur y menta
1h 40min
Gazpacho verde
10min
Gazpacho de melón
15 Min
Gazpacho de remolacha
10min
Gazpacho de manzana verde
10min
Bacalao con salsa de miso y brócoli
25 min
Gazpacho de fresas con queso feta
10min
Aguacates a la plancha con tomate picante
25 min
Crema de pepino y aguacate
5min
Gazpacho de zanahorias
10min
Sopa fría de tomate y albahaca con rollitos de salmón
10min