
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Saus
- 2 knoflookteentjes
- 2 el gemengde kruiden, vers
- ½ tl zout
- 200 g komkommer in stukken gesneden (4 cm)
- 180 g Griekse yoghurt
- 1 el Dijon mosterd
Burger
- 4 sneetjes citroenschil
- 60 g croutons
- 50 g prei
- 50 g lente-ui of sjalot
- 20 g verse peterselie
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes zwarte peper, gemalen
- 250 g zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)
- 100 g zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)
- 1 ei
- 2 eetlepels olijfolie
- 600 g hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood
- 150 g groene slabladeren
- 50 g tomaat in plakjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 5 porties
- Kalorie
- 2946.4 kcal / 12327.5 kJ
- Protein
- 152 g
- Tuk
- 84.2 g
- Sacharidy
- 392.3 g
- Vláknina
- 25.4 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Sodík
- 6587.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpotje van Aubrac
17hod. 30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1hod. 15min
Vegan baklava
Žádné hodnocení
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Žádné hodnocení
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1hod. 15min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Žádné hodnocení
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Žádné hodnocení
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2hod.
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení