Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Saus
- 2 knoflookteentjes
- 2 el gemengde kruiden, vers
- ½ tl zout
- 200 g komkommer, in stukken gesneden (4 cm)
- 180 g Griekse yoghurt
- 1 el Dijon mosterd
Burger
- 4 sneetjes citroenschil
- 60 g croutons
- 50 g prei
- 50 g lente-ui of sjalot
- 20 g verse peterselie
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes zwarte peper, gemalen
- 250 g zeeduivel filet, zonder vel, graatloos, in stukken gesneden (0,5 cm)
- 100 g zalmfilet, vers, ontveld, in stukken gesneden (0,5 cm)
- 1 ei
- 2 eetlepels olijfolie
- 600 g hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood
- 150 g groene slabladeren
- 50 g tomaat, in plakjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 5 porties
- Kalorie
- 12327.5 kJ / 2946.4 kcal
- Protein
- 152 g
- Sacharidy
- 392.3 g
- Tuk
- 84.2 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 25.4 g
- Sodík
- 6587.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Sushi tacos
1 Std.
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Sacher taart
3 Std.
Vegan cheddar mac & cheese
Žádné hodnocení
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Scandinavische hamburger
4 godz. 10 min
Spaghetti carbonara
30 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min