Zařízení & příslušenství
Bramborové curry s květákem
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
10 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kousky
-
60 gramů cibule na čtvrtky
-
½ čajové lžičky koriandrových semínek
-
1 čajová lžička římského kmínu
-
½ čajové lžičky hořčičného semínka
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
30 gramů olivového oleje
-
200 gramů rajčat na menší kousky
-
½ čajové lžičky mleté kurkumy
-
4 ½ čajové lžičky soli
-
700 gramů vody
-
500 gramů brambor oloupaných, na kostky (cca 2 cm)
-
500 gramů květáku na růžičky
-
100 gramů hrášku, zeleného, mraženého předem rozmraženého
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy čerstvě vymačkané
-
koriandr, čerstvý (volitelně) nakrájený
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6.9 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
6.6 g
Sacharidy
34.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brambory
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1hod. 5min.
Zeleninové kari s rýží
1hod.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Dýňové karbanátky se špaldou
1hod. 40min.
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min.
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16hod. 20min.
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min.
Cizrnové kuličky s dýní
25min.
Veganská boloňská omáčka
50min.