Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem

Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem

4.5 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 porce

Suroviny

  • 550 gramů růžičkové kapusty napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 15 gramů oleje
  • 1 ¼ čajové lžičky soli
  • 2 špetky mletého kajenského pepře
  • 1 ½ čajové lžičky garam masaly
  • 15 gramů javorového sirupu
  • 200 gramů nízkotučného tvarohu
  • 10 gramů citrónové šťávy
  • 15 gramů tahini
  • 2 špetky mletého černého pepře

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1946 mg
Protein 24 g
Kalorie 1409 kJ / 337 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 12.3 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...