Zařízení & příslušenství
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 porce
Suroviny
-
550 gramů růžičkové kapusty napůl
-
2 stroužky česneku
-
15 gramů oleje
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého kajenského pepře
-
1 ½ čajové lžičky garam masaly
-
15 gramů javorového sirupu
-
200 gramů nízkotučného tvarohu
-
10 gramů citrónové šťávy
-
15 gramů tahini
-
2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1946 mg
Protein
24 g
Kalorie
1409 kJ /
337 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
12.3 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2024
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Datlový nápoj z ovesného mléka
20min.
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min.
Vegetariánské karbanátky
1hod. 10min.
Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans
Žádné hodnocení
Hříbkové rizoto
35min.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Pikantní lilek s cizrnou a kuřecím masem
30min.
Pikantní telecí kousky s paprikou
Žádné hodnocení
Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky
Žádné hodnocení
Hummus
5min.
Veganská boloňská omáčka
50min.
Salát z červené řepy
10min.