Zařízení & příslušenství
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 porce
Suroviny
-
550 gramů růžičkové kapusty napůl
-
2 stroužky česneku
-
15 gramů oleje
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého kajenského pepře
-
1 ½ čajové lžičky garam masaly
-
15 gramů javorového sirupu
-
200 gramů nízkotučného tvarohu
-
10 gramů citrónové šťávy
-
15 gramů tahini
-
2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1946 mg
Protein
24 g
Kalorie
1409 kJ /
337 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
12.3 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2024
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Veganské lilkové massaman kari
50 Min
Power granola
25 Min
Avokádovo-okurkový salát Green Goddess
20 Min
Slaný koláč se žampióny, kaštany a brusinkami
Keine Bewertungen
Pomerančové nanuky
Keine Bewertungen
Čokoládovo-arašídové proteinové bomby
50 Min
Veganské tousty s pomazánkou z pečených paprik a kešu ořechů
30 Min
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30 Min
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30 Min
Tyrolské knedlíky s čočkou
50 Min
Špagety s tomatovou omáčkou a houbami
25 Min
Butter Chicken
1 Std.