Ginger salmon udon with spiced cashews

Ginger salmon udon with spiced cashews

4.5 71 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves
    1 ½
  • piece fresh ginger peeled
    6 cm
  • garlic clove
    2
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
    2
  • fresh coriander stems and leaves
    4 sprigs
  • lemon juice
    1 tbsp
  • honey
    2 tsp
  • soy sauce
    1 tbsp
  • olive oil
    2 tbsp
  • Szechuan peppercorns
    ½ tsp
  • Chinese five spice
    1 tsp
  • raw cashew nuts
    120 g
  • sea salt
    2 pinches
  • hot water
    1500 g
  • fresh boneless salmon fillets (approx.125g each)
    4
  • bok choy cut into wedges
    150 g
  • zucchini cut into batons (1 x 7 cm)
    150 g
  • dried udon noodles
    180 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 3778.4 mg
Protein 105.5 g
Kalorie 5321.5 kJ / 1271.9 kcal
Tuk 72.7 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 53.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...