Teriyaki salmon bowl

Teriyaki salmon bowl

4.7 120 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 15min
4 portions

Suroviny

  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • soy sauce
    100 g
  • rice wine
    120 g
  • rice malt syrup
    50 g
  • fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
    4
  • water
    1000 g
  • wild rice (see Tip)
    100 g
  • brown rice
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • frozen edamame beans
    150 g
  • avocados flesh only, cut into thin slices
    1 - 2
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal
    1 - 2
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • nori sheet cut into very thin strips (optional)
    1
  • black sesame seeds to serve (optional)
    2 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 886.3 kcal / 3722.3 kJ
Protein 51.6 g
Tuk 43.8 g
Sacharidy 68.3 g
Vláknina 8.2 g
Nasycený tuk 8.7 g
Sodík 2271.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...