Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fette (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso di Verona a fette (0.5 cm)
- 300 g di salsiccia di maiale, spellata e a tocchetti (2-3 cm)
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1588.1 kJ / 379.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 29.6 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 510.9 mg
Alternativní recepty
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Polpette alla rucola
40min
Mousse al cioccolato con le pere
3 Std.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.