Zařízení & příslušenství
Mediterranean pearl barley risotto
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, washed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 tbsp
-
fine salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (volitelně)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgette sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)50 g
-
almond butter, white60 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
16 g
Kalorie
2159 kJ /
517 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
8.5 g
Sacharidy
52 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vibrant Vegan
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min.
Curried lentils and steamed pumpkin
1hod. 15min.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1hod. 15min.
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min.
Paella with kidney beans
55min.
Courgette and cod lasagne
1hod.
Minestrone
45min.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min.
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min.
Chili non Carne
1hod.
Pumpkin risotto with bacon
25min.
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min.