Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (volitelně)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 dk
Pasta alla Norma
50 dk
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Lentil moussaka
2h 20min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Chili non Carne
1sa
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 dk
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1sa
Courgette and Feta Risotto
30 Min