Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, washed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan - ½ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme (volitelně)
- 40 g pine nuts
- 400 g courgette, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
- 60 g almond butter, white
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20 phút
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Carrot and Peanut Bake
55min
Chickpea Pancakes
20min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h