Zařízení & příslušenství
Mediterranean pearl barley risotto
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
shallots (2-3 shallots)70 g
-
olive oil30 g
-
pearl barley medium, washed and drained250 g
-
dry white wine vegan100 g
-
water hot750 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 tbsp
-
fine salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
dried thyme (volitelně)¾ tsp
-
pine nuts40 g
-
courgette sliced (5 mm)400 g
-
sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)50 g
-
almond butter, white60 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
16 g
Kalorie
2159 kJ /
517 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
8.5 g
Sacharidy
52 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vibrant Vegan
10 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min.
Freekeh pilaf with broad beans
1hod.
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1hod. 25min.
Paella with kidney beans
55min.
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1hod. 40min.
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min.
Broccoli burgers with radish salsa
1hod.
Lentil loaf
1hod. 55min.
Smooth fennel and carrot soup
40min.
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min.
Smooth cauliflower soup
50min.