Tarbot in champagnesaus

Tarbot in champagnesaus

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porties

Suroviny

Basmatirijst
  • water
    1300 g
  • zout
    1 - 1 ½ tl
  • olijfolie
    30 g
  • basmati rijst
    300 g
Tarbot in champagnesaus
  • sjalotten gehalveerd
    40 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
    100 g
  • visbouillon in poeder
    1 el
  • water
    100 g
  • Champagne
    170 g
    170 g mousserende witte wijn
  • tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)
    6
  • zout aanpassen aan de smaak
    2 snuifjes
  • gemalen peper aanpassen aan de smaak
    4 snuifjes
  • room, elk type (van koemelk)
    3 el
  • eierdooiers
    5

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1177.9 mg
Protein 71.2 g
Kalorie 3449.7 kJ / 824.5 kcal
Tuk 36.8 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 15.4 g
Sacharidy 42.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...