Zařízení & příslušenství
Tarbot in champagnesaus
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porties
Suroviny
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1177.9 mg
Protein
71.2 g
Kalorie
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Tuk
36.8 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
15.4 g
Sacharidy
42.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
140 jaar Vorwerk
16 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pistache Kunafa Brownie
Žádné hodnocení
Volcano Steak Burgers
Žádné hodnocení
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min.
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Žádné hodnocení
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Pindakaas en koekjesijs
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50min.
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min.
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1hod.
Vegan pudding
15min.
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1hod. 45min.