Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore, a fette (1 cm)
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 638.8 mg
Alternativní recepty
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Finocchi gratinati
30 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Frittata di agretti
1h
Contorno di cavolo nero
20min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Melanzane alla messinese
30 Min
Contorno di melanzane
25min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min