Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di pangrattato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- 500 g di acqua
- 1 cavolfiore, a fette (1 cm)
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 638.8 mg
Alternativní recepty
Finocchi gratinati
30 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Insalata di finocchi e mela
20 min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Polpette di fave e pecorino
40 Min
Contorno di melanzane
25 min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15min