Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de cebolla en trozos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de almendra cruda sin piel
- 30 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 30 g de piñones
- 30 g de dátiles sin hueso en trozos
- 30 g de higos secos en trozos
- 2 cucharaditas de ras el hanout
- 1 cucharadita de miel
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
-
1000
g de paletilla de cordero deshuesada y abierta para rellenar
nebo 1000 g de pierna de cordero deshuesada y abierta para rellenar - 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2516 kJ / 601 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 47.7 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 158.4 mg
Alternativní recepty
Consomé a la reina
50min
Crema fría de pepino (Okroshka)
40min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)
3h 30min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Pollo marinado con puré de patatas
13h
Vasitos de "meloffee" pie
30min
Tiramisú a la naranja
6 godz. 25 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Vasitos de lemon pie
30min