Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tranci di salmone fresco (125 g ciascuno circa)
- 350 g di cavoli colorati, le cimette
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1562 kJ / 373.3 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 522.6 mg
Alternativní recepty
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 min
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 min
Salmone al curry con verdure invernali
35 min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35 min
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
35 min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 min
Sgombro con contorno di verdure
30 min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 min
Orzo con pollo al miele con pesto
45 min