Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di cipolle rosse di Tropea, a metà o in 3 spicchi in verticale
- 80 g di caciocavallo a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di patate, pelate e a cubetti (1x1 cm)
- 800 g di acqua
- 15 g di dado per brodo vegetale
- ½ peperoncino piccante fresco a pezzi
- 200 g di pane bianco raffermo, tostato e tagliato a cubetti
- pecorino grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1676.5 kJ / 400.8 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 532.9 mg
Alternativní recepty
Zuppa frantoiana
45 min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Mesciua spezzina
1u.
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30 min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1u.
Pasta verze e pancetta
40min
Funghi champignon ripieni di zucca
1u.
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30 min
Cheesecake al torroncino
4h 30min