Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di cipolle rosse di Tropea, a metà o in 3 spicchi in verticale
- 80 g di caciocavallo a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di patate, pelate e a cubetti (1x1 cm)
- 800 g di acqua
- 15 g di dado per brodo vegetale
- ½ peperoncino piccante fresco a pezzi
- 200 g di pane bianco raffermo, tostato e tagliato a cubetti
- pecorino grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1676.5 kJ / 400.8 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 532.9 mg
Alternativní recepty
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1j 30 menit
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 min
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Mesciua spezzina
1j
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 min
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30 min
Quiche di zucca ed erbette
1j 30 menit
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 menit
Sformato di verdure e formaggio
45 Min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min