
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a metà o in 3 spicchi in verticale
- 80 g di caciocavallo a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di patate pelate e a cubetti (1x1 cm)
- 800 g di acqua
- 15 g di dado per brodo vegetale
- ½ peperoncino piccante fresco a pezzi
- 200 g di pane bianco raffermo tostato e tagliato a cubetti
- pecorino grattugiato a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 400.8 kcal / 1676.5 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 14.8 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Sodík
- 532.9 mg
Alternativní recepty
Insalata di tonno, avocado e cipolle fermentate
72hod. 30min
Crema ai pomodori arrostiti
1hod. 30min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1hod.
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1hod. 30min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1hod. 30min
Mesciua spezzina
1hod.
Pane frattau
1hod.
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Minestra di orzo e funghi
1hod.
Ceci al pomodoro
40min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min