Licurdia calabrese

Licurdia calabrese

4.8 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 700 g di cipolle rosse di Tropea a metà o in 3 spicchi in verticale
  • 80 g di caciocavallo a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 250 g di patate pelate e a cubetti (1x1 cm)
  • 800 g di acqua
  • 15 g di dado per brodo vegetale
  • ½ peperoncino piccante fresco a pezzi
  • 200 g di pane bianco raffermo tostato e tagliato a cubetti
  • pecorino grattugiato (volitelně) a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 532.9 mg
Protein 15 g
Kalorie 1676.5 kJ / 400.8 kcal
Tuk 14.8 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 55.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...