Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di cipolle rosse di Tropea, a metà o in 3 spicchi in verticale
- 80 g di caciocavallo a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di patate, pelate e a cubetti (1x1 cm)
- 800 g di acqua
- 15 g di dado per brodo vegetale
- ½ peperoncino piccante fresco a pezzi
- 200 g di pane bianco raffermo, tostato e tagliato a cubetti
- pecorino grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1676.5 kJ / 400.8 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 532.9 mg
Alternativní recepty
Mesciua spezzina
1 Std.
Lasagne di polenta
3 Std. 30 Min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 min
Indonesian Milk Pie
3 Std.
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1 Std.
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
1u. 40min
Triplo dessert di frutta
10 Min
Melanzane alla messinese
30 min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 Std.
Zuppa frantoiana
45 min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Polpettone del Ringraziamento
1h 30min