Kompatibilní verze
Frittierter Fisch mit eingelegtem Rettich und Tamarindensauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Weißer Bierrettich
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 3 EL Reisessig
- 1 TL Zucker
-
4
EL Mirin
nebo 4 EL Reisessig - 20 g Weizenmehl
- 20 g Maisstärke
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 ¾ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1080 g Wasser
- 100 g Beluga Linsen
- 4 Knoblauchzehen
- 170 - 220 g Öl
- 2 - 3 Prisen Chiliflocken, getrocknet
-
100
g brauner Zucker
nebo 100 g Palmzucker - 80 g Tamarindenpaste
- 200 g Kokosmilch
-
800
g Wolfsbarschfilets, frisch, mit Haut (4-6 Stück)
nebo 800 g weißes Fischfilet, mit Haut - Zitronenschalenzesten, einer Zitrone (mit Sparschäler geschält)
- 1 rote Chilischote, frisch, in dünne Streifen geschnitten
- Sprossen, frisch zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3075 kJ / 735 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsenaufstrich
30 Min
Türkischer Obazda
10min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1h 10min
Palak Paneer mit Reis
45 Min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2 godz.
Paprika-Linsen-Hummus
25 min
Butter Chicken
50 Min
Paneer
5 godz. 30 min
Mediterraner Oktopuseintopf
1h 30 min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1 Std.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Linsen Dal mit Bulgur
45 Min