Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca al vino
- 400 g di semola di grano duro + q.b.
- 4 tuorli
- 160 g di vino rosso
- 5 g di sale
Ripieno
- 100 g di cipolla a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 100 g di vino rosso
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Besciamella
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2883.3 kJ / 689.1 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 40.7 g
- Nasycený tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 1479.1 mg
Alternativní recepty
Lasagna autunnale
2h
Focaccia di patate in padella
1h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10 min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min