
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g ervilhas congeladas
- 250 g salmão fumado
- 500 g água
- 800 - 1000 g mistura de legumes (couve-flor, batata-doce, batata) cortados em pedaços (3 cm aprox.) (ver dica)
- Azeite q.b. p/ untar
- 250 g queijo-creme
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- ½ c. chá de noz-moscada
- ½ c. chá de sal mais q.b. p/ temperar
- ¼ c. chá de pimenta preta mais q.b. p/ temperar
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Sumo de limão q.b. p/ regar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 515.7 kcal / 2157.5 kJ
- Protein
- 23.6 g
- Tuk
- 34.3 g
- Sacharidy
- 29.9 g
- Vláknina
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Sodík
- 1436.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rostis de legumes no forno - TM6
Žádné hodnocení
Empadas de chocolate, maçã e clementina
Žádné hodnocení
Arroz de cabrito
1hod. 10min
Bolo de requeijão e citrinos
1hod.
Curgetes recheadas com atum
1hod.
Doce de limão e lima
5hod.
Empadão enrolado
1hod. 30min
Risoto de cenoura e lombinhos com manteiga aromatizada
1hod.
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50min
Salmão no forno com tomate seco
30min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1hod. 10min
Frango à Gomes de Sá
1hod. 20min