
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dumplings
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter chilled, plus extra to grease
- 155 g self-raising flour
- 75 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 brown onions cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms sliced
- 400 g fresh mixed mushrooms
- 400 g boiling water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 350 g carrots cut into rounds (1 cm)
- 2 tomatoes cut into pieces
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 80 g tomato paste
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper plus extra to sprinkle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 460.3 kcal / 1925.9 kJ
- Protein
- 17.3 g
- Tuk
- 20.2 g
- Sacharidy
- 57.1 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Sodík
- 877.7 mg
Alternativní recepty
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Welsh Anglesey eggs
1h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Walnut and spinach pesto
5min