Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dumplings
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter, chilled, plus extra to grease
- 155 g self-raising flour
- 75 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, sliced
- 400 g fresh mixed mushrooms
- 400 g boiling water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 2 tomatoes, cut into pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to sprinkle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925.9 kJ / 460.3 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 57.1 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 877.7 mg
Alternativní recepty
Welsh Anglesey eggs
1 Std.
Lamb's fry with bacon
1 Std. 20 Min
Mushroom and kale risotto
55 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Cranberry Bacon Stuffing
10 Min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Crunchy broccoli salad with speck
10 Min