Zařízení & příslušenství
Chobotnice s cuketovým krémem
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce
Suroviny
-
550 gramů vody
-
700 gramů čerstvé chobotnice (viz Tip), chapadel
-
1 šalotka (přibližně 30 g), napůl
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
400 gramů cukety na kousky
-
½ čajové lžičky soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
881 mg
Protein
30 g
Kalorie
910 kJ /
217 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2024
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Středomořský Green Goddess salát
40min.
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Japonská polévka ramen
1hod. 40min.
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Chřest s bramborami a holandskou omáčkou
Žádné hodnocení
Kokosovo-chia-banánové nanuky
7hod. 30min.
Espresso martini
5min.
Avokádovo-okurkový salát Green Goddess
20min.
Pikantní telecí kousky s paprikou
Žádné hodnocení
Vepřová žebírka s bramborami
Žádné hodnocení
Zapečená brokolice s rukolovým pestem a pečeným citrónem v řeckém stylu
30min.
Butter Chicken
1hod.