Kompatibilní verze
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g lentilhas (ver dica)
- 700 g água, mais q.b. p/ cozer a massa
-
1
c. sopa de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 140 g cenoura cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 25 - 30 g chalota
-
40
g óleo de sésamo, tostado
nebo 40 g azeite - ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de colorau
- ½ c. chá de orégãos frescos, mais 1 pitada p/ polvilhar
- 320 g esparguete integral
- 100 g tomate seco, em óleo escorrido, cortado em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 1 pitada de sementes de sésamo p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2564.8 kJ / 613 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 103.8 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 386.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz cremoso vegetariano
25 Min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Arroz de tomate e legumes
1 Std. 15 Min
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1 godz. 5 min
Legumes com arroz vietnamita
40min
Empadão de batata e cogumelos
1 Std. 20 Min
Cuscuz com legumes à valenciana
Žádné hodnocení
Feijão com legumes no forno
30min
Gnocchi de feijão-branco
1 Std. 10 Min
Lasanha de lentilhas vegan
2 Std. 20 Min
Penne com curgete e molho de feijão
35min