Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Knoblauchzehen
- 50 g Öl
- 250 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 3 cm), trocken getupft
- 50 - 60 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 150 g Sauerkraut, aus der Dose, abgetropft
- 1 EL Kurkuma, gemahlen
- 240 g weiße, große Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 220 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min
Low Carb-Gemüse-Eintopf mit Bratwurstklößchen
30min
Gyros-Paprika-Suppe
30min
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Nacksche Mäuse - Weiße-Bohnen-Eintopf
20 min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Mediterraner Hähnchen-Eintopf
1h
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min