Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Knoblauchzehen
- 50 g Öl
- 250 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 3 cm), trocken getupft
- 50 - 60 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 150 g Sauerkraut, aus der Dose, abgetropft
- 1 EL Kurkuma, gemahlen
- 240 g weiße, große Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 220 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min
Wintersuppe
1h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20 min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1h 30min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Puten-Gemüse-Eintopf
45min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Asiatische Hühnersuppe
1h