Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 filé de peito de peru, sem osso, temperado, descongelado, com aprox. 1 kg
- 4 pitadas de pimenta do reino em pó
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para grelhar e untar
- 400 g cogumelos portobelo inteiros
- 3 ramos de tomilho, somente as folhas
- 300 g massa folhada congelada (1 rolo)
- 100 g presunto parma
- 1 gema de ovo
- 200 g água, mais 1 c. chá
- 50 g manteiga
- 50 g açúcar demerara
- 300 g pêssegos frescos, maduros, descascados, sem caroço, em pedaços (aprox. 6 un)
- 80 g conhaque
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 3599.3 kJ / 860.3 kcal
- Protein
- 70.8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 47.2 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 750.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patê de queijo e tomate seco
Žádné hodnocení
Peito de peru com molho de romã
6hod.
Missoshiru
Žádné hodnocení
Molho de alcaparras
Žádné hodnocení
Pêssego Tônica
Žádné hodnocení
Verrine de Frutas Vermelhas
Žádné hodnocení
Creme de pupunha e queijo brie
45 Min
Pasta de grão de bico (homus)
40min
Coalhada seca
15hod. 10min
Chutney de cebola roxa
24hod.
Cheesecake (assado)
7hod. 20min
Brownies
50 Min