Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 filé de peito de peru, sem osso, temperado, descongelado, com aprox. 1 kg
- 4 pitadas de pimenta do reino em pó
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para grelhar e untar
- 400 g cogumelos portobelo inteiros
- 3 ramos de tomilho, somente as folhas
- 300 g massa folhada congelada (1 rolo)
- 100 g presunto parma
- 1 gema de ovo
- 200 g água, mais 1 c. chá
- 50 g manteiga
- 50 g açúcar demerara
- 300 g pêssegos frescos, maduros, descascados, sem caroço, em pedaços (aprox. 6 un)
- 80 g conhaque
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 3599.3 kJ / 860.3 kcal
- Protein
- 70.8 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 47.2 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 750.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de alcachofra com presunto Parma
Žádné hodnocení
Patê de queijos
5min
Bolo de Especiarias
Žádné hodnocení
Risoto de presunto Parma com figo
30min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
Žádné hodnocení
Bolo de rolo
40min
Pão delícia
1 godz. 50 min
Dadinho de tapioca
3h 10min
Suco cítrico com capim-santo
Žádné hodnocení
Ricota
1 Std. 45 Min
Maionese com ovos aquecidos
10min
Creme de pupunha e queijo brie
45min