
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 filé de peito de peru sem osso, temperado, descongelado, com aprox. 1 kg
- 4 pitadas de pimenta do reino em pó
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite de oliva extra virgem mais q. b. para grelhar e untar
- 400 g cogumelos portobelo inteiros
- 3 ramos de tomilho somente as folhas
- 300 g massa folhada congelada (1 rolo)
- 100 g presunto parma
- 1 gema de ovo
- 200 g água mais 1 c. chá
- 50 g manteiga
- 50 g açúcar demerara
- 300 g pêssegos frescos, maduros, descascados, sem caroço, em pedaços (aprox. 6 un)
- 80 g conhaque
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 860.3 kcal / 3599.3 kJ
- Protein
- 70.8 g
- Tuk
- 47.2 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Sodík
- 750.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta cremosa
50min
Polenta cremosa ao molho de funghi
35min
Creme de papaya com licor de cassis
10min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1hod.
Polenta
40min
Brioche de parmesão
1hod. 45min
Creme de pupunha e queijo brie
45min
Coalhada seca
15hod. 10min
Molho béarnaise
15min
Focaccia com cebola
2hod.
Sorvete de chocolate
12hod.
Risoto com queijo parmesão
30min