Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
- 20 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di caprino fresco
- olio di semi di arachide q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2156.5 kJ / 515.5 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 72.8 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 272.1 mg
Alternativní recepty
Risotto alla zucca
30 min
Risotto ricotta e spinaci
30 min
Rotolo ai piselli
50 min
Alberelli di sfoglia
1 godz. 30 min
Risotto alle castagne
30 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
35min
Frullato viola
10 min
Risotto zafferano e speck
35min
Polpette di cavolo viola
1 godz. 30 min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto mele, speck e timo
40min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min