Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 porro a listarelle
- 300 g di funghi a tocchetti
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
- 5 g di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1111.5 kJ / 265.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 604.3 mg
Alternativní recepty
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min
Insalata nizzarda
30 min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min
Galette con pere e uva
1h 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30 min
Uova alla triestina
30 min
Rainbow Bowl
1 godz. 10 min
Sformatini patate e porri
55 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min