Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 porro a listarelle
- 300 g di funghi a tocchetti
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
- 5 g di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1111.5 kJ / 265.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 604.3 mg
Alternativní recepty
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 λεπτ.
Minestra saporita di riso e legumi
40 λεπτ.
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 Min
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Zuppa di porri e orzo
45min
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
45min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Zuppa frantoiana
45min
Zuppa di lenticchie e funghi
45min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1h
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min