Minestra di orzo e funghi

Minestra di orzo e funghi

4.6 58 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 porro a listarelle
  • 300 g di funghi a tocchetti
  • 700 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
  • 5 g di sale + q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 604.3 mg
Protein 7.9 g
Kalorie 1111.5 kJ / 265.7 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 8.3 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 36.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...