Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 75 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- passata di pomodoro condita (olio extravergine di oliva, sale e origano)
- 150 g di coppa di maiale
- 100 g di mozzarella di bufala, scolata e a pezzi
- 50 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzi
- Kalorie
- 6041 kJ / 1444 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Sacharidy
- 194.5 g
- Tuk
- 54.7 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 28.3 g
- Sodík
- 3671.8 mg
Alternativní recepty
Focaccia a bastone
5h
Calzone fritto
5h
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Panini arcobaleno
5h
Cuori di speck e noci al forno
1h 30min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30 min
Torta de gee
1h 30min
Panino con polpo
6 Std. 30 Min
Cannelloni al ragù
1h 30min
Crostata di frutta arcobaleno
1 Std. 40 Min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h