Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 75 g di farina di riso + q.b.
- 25 g di farina di soia
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- passata di pomodoro condita (olio extravergine di oliva, sale e origano)
- 150 g di coppa di maiale
- 100 g di mozzarella di bufala, scolata e a pezzi
- 50 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzi
- Kalorie
- 6041 kJ / 1444 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Sacharidy
- 194.5 g
- Tuk
- 54.7 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 28.3 g
- Sodík
- 3671.8 mg
Alternativní recepty
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Focaccia millebolle
28h
Marinata per pollo piccante
10 Min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Rosette di farro
17h 30min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Focaccia genovese (TM6)
5h
Cannelloni al ragù
1h 30min