Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (mind. 1 Stunde)
- 400 g Venusmuscheln, frisch
Zubereitung
- 2 EL Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln, geschält, halbiert
- 200 g rote Paprika, der Länge nach geviertelt
- 500 g Erdäpfel, mehligkochend, Ø 5 cm, Ränder ggf. begradigt (siehe Tipp)
- 5 Zweiglein Petersilienblättchen, frisch, abgezupft
- 50 g Weißwein
- 3 - 5 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 50 g rote Paprika, in Stücken (3 cm)
- 100 g Paradeiser, geviertelt
- 2 TL Salz
- 50 g Olivenöl
- 1000 g Goldbrasse, ausgenommen, gesäubert (je nach Größe 1-2 Stück)
- 500 g Garnelen, roh, mittelgroß, ohne Kopf, mit Schale
- 1 Bio-Zitrone, in Scheiben geschnitten (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2905 kJ / 694 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1853 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1 Std. 10 Min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1h
Proteinriegel
2h
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55min
Passionsfrucht-Tarte
1h 45min
Veganer New York Cheesecake mit Beerentopping
25hod. 15min
Erdbeer-Mojito-Eislutscher
5h 20 min.
Marzipan Glücksschweinchen
2h 30min
Fischburger mit Koriander Mojo
45min
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7 Std. 30 Min
Gemüse-Hühner-Spieße mit Erdäpfeln und Paprikasauce
55min
Bananen-Haferflocken-Kekse
30min