Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla, a metà
- 100 g di carota, pelate e a fette (3 mm)
- 100 g di gambo di sedano, a fette (3 mm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di paprika dolce o piccante, a piacere
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1200 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- yogurt greco bianco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1618.3 kJ / 386.8 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 16.8 g
- Sodík
- 1630 mg
Alternativní recepty
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Mesciua spezzina
1h
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 Min
Chips di polenta con caponata e composta ai frutti rossi
4 godz.
Bocconcini di pollo piccanti
45 Min
Rösti svizzero
9 Std.
Risotto con verdure e sogliola
40 Min
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
1h 40 min
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1 godz. 25 min
Ciambellone all'uva
1h
Fregola con le arselle
45 Min