Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla, a metà
- 100 g di carota, pelate e a fette (3 mm)
- 100 g di gambo di sedano, a fette (3 mm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di paprika dolce o piccante, a piacere
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1200 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- yogurt greco bianco, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1618.3 kJ / 386.8 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 16.8 g
- Sodík
- 1630 mg
Alternativní recepty
Crema di verdure invernale
50 min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1h 25 min
Zuppa di fagioli
40 min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Porridge alle pesche
40 min
Zuppa frantoiana
45 min
Zuppa di verdure con involtini di sogliola
40 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min