Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de poudre d'amande
- 130 g de farine
- 50 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le plat
- 80 g de roquefort, émietté
- 500 g d'eau
- 1000 g d'endives, coupées en deux dans la longueur
- 30 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- 20 g de sucre
- 2 c. à café de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2055.3 kJ / 491.2 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 33.1 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 10.9 g
- Sodík
- 425 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bruschetta melon-poivron
25min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1 godz. 20 min
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50 min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Tarte au boudin blanc et aux figues
1 Std. 30 Min
Dinde à l'orange et à la sauge, purée de panais à la cannelle
1 Std. 5 Min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1h
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h