Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ham broth
- 2300 g water
- 60 g pork, bones
- 40 g ham hock
- 500 g boneless pork shoulder, cut into pieces
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 40 g jamon
- 40 g pork fat
- 30 g carrot
- 40 g leek
- 60 g onion
- 40 g dried chickpeas
- 100 g potatoes
"Gnocchi"
- 100 g Parmesan cheese, cut into 2 cm pieces
- 300 g still mineral water
- 1 pinch sea salt
- 50 g kuzu
- iced water
- 2 radishes, trimmed and thinly sliced, to serve
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797.6 kJ / 429.6 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 468.8 mg
Alternativní recepty
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Žádné hodnocení
Rye kaiser rolls
26h 30min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
Black forest cake
5hod.
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Easy citrus pie
1h
Whipped egg whites
10min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Pistachio cake
1 godz. 10 min
Spumone al caffè
5min