
Zařízení & příslušenství
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
Příprava 20min
Celkový 4hod. 15min
6 portions
Suroviny
Ham broth
-
water2300 g
-
pork bones60 g
-
ham hock40 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces500 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
jamon40 g
-
pork fat40 g
-
carrot30 g
-
leek40 g
-
onion60 g
-
dried chickpeas40 g
-
potatoes100 g
"Gnocchi"
-
Parmesan cheese cut into 2 cm pieces100 g
-
still mineral water300 g
-
sea salt1 pinch
-
kuzu50 g
-
iced water
-
radishes trimmed and thinly sliced, to serve2
-
extra virgin olive oil to drizzle
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
429.6 kcal /
1797.6 kJ
Protein
27.1 g
Tuk
27.5 g
Sacharidy
17.8 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
10.6 g
Sodík
468.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Chef favourites
57 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland