Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ham broth
- 2300 g water
- 60 g pork, bones
- 40 g ham hock
- 500 g boneless pork shoulder, cut into pieces
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 40 g jamon
- 40 g pork fat
- 30 g carrot
- 40 g leek
- 60 g onion
- 40 g dried chickpeas
- 100 g potatoes
"Gnocchi"
- 100 g Parmesan cheese, cut into 2 cm pieces
- 300 g still mineral water
- 1 pinch sea salt
- 50 g kuzu
- iced water
- 2 radishes, trimmed and thinly sliced, to serve
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797.6 kJ / 429.6 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 468.8 mg
Alternativní recepty
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29u. 45min
Pear and blue cheese risotto
30min
Lamb with Rosemary Potatoes
Žádné hodnocení
Pistachio Butter
15min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1h
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30 min
Salt cod gratin
50min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Ratatouille
40min
Apple and cucumber relish
10 min
Sunflower Butter
25 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min