Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi piccoli
- ½ cucchiaino di sale
- 1050 g di acqua
Ripieno
- 250 g di zucchine senza le estremità
- 20 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 4 - 6 fette di prosciutto cotto, tagliate sottili
- 250 g di crescenza a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1215.6 kJ / 290.5 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 526.4 mg
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 godz. 30 min
Frittata di zucchine (TM6)
50 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Quiche di zucca ed erbette
1 godz. 30 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata svuotafrigo
2h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 godz. 30 min