Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de repollo (limpio y sin tronco) en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 bulbos de hinojo cortados en trozos
- 200 g de arroz bomba
- 100 g de vino blanco
- 800 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 15 g de zumo de limón
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ¼ de cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1582 kJ / 378 kcal
- Protein
- 4.91 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 20.56 g
- Vláknina
- 3.23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz integral con atún y alcachofas
50 min
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3 Std.
Arroz con acelgas
40 min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Risotto de kale y espárragos
30 min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20min
Arroz integral, lentejas y verduras al vapor
2 Std. 50 Min
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1u. 40min
Guiso de verduras de raíz
1u. 40min
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1 Std. 15 Min
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45 min
Guiso de invierno
40 min