Zařízení & příslušenství
Bauernbrot
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
20 Scheiben
Suroviny
-
Wasser kalt380 - 410 g
-
frische Germ20 g
-
Roggensauerteig, flüssig100 g
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Roggenmehl Type 960250 g
-
Salz1 ½ - 2 TL
-
Brotgewürz2 geh. TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Sodík
217 mg
Protein
4 g
Kalorie
525 kJ /
126 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
An unserem Tisch ist immer Platz!
26 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
BEST OF 2016
24 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Einfach. Selbst. Gemacht.
234 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Heurigenjause
21 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
So geniesst Österreich
64 recepty/-ů
Německo
Německo
So genießt Österreich
64 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Thermomix. Wie nie zuvor.
218 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Brotgewürz
5min.
Dunkles Landbrot
3hod.
Landbrot Backhausart
1hod. 40min.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min.
Buttermilchbrot
18hod.
Bierbrot
2hod.
Graubrot
2hod.
Dunkles Landbrot
4hod.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min.
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min.