Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 - 410 g Wasser, kalt
- 20 g frische Germ
- 100 g Roggensauerteig, flüssig
- 400 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 250 g Roggenmehl Type 960
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 2 geh. TL Brotgewürz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 525 kJ / 126 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 217 mg
Alternativní recepty
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Dunkles Landbrot
4 godz.
Einfaches Mischbrot
3h 40 min
Bierbrot
2 godz.
Brotgewürz
5 min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dunkles Landbrot
3h
Dinkel-Roggen-Brot
1 godz. 15 min
Graubrot
2 godz.
Schweizer Bauernbrot
7 godz.
Buttermilchbrot
18 Std.