Zařízení & příslušenství
Bauernbrot
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
20 Scheiben
Suroviny
-
Wasser kalt380 - 410 g
-
frische Germ20 g
-
Roggensauerteig, flüssig100 g
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Roggenmehl Type 960250 g
-
Salz1 ½ - 2 TL
-
Brotgewürz2 geh. TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Sodík
217 mg
Protein
4 g
Kalorie
525 kJ /
126 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
An unserem Tisch ist immer Platz!
26 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
BEST OF 2016
24 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Einfach. Selbst. Gemacht.
234 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Heurigenjause
21 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
So geniesst Österreich
64 recepty/-ů
Německo
Německo
So genießt Österreich
64 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Thermomix. Wie nie zuvor.
218 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Brotgewürz
5min.
Dunkles Landbrot
3hod.
Landbrot Backhausart
1hod. 40min.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min.
Bierbrot
2hod.
Roggen-Dinkel-Brot
8hod.
Dunkles Landbrot
4hod.
Roggenmischbrot
1hod. 15min.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min.
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min.
Graubrot
2hod.