Zařízení & příslušenství
蔥油小卷
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 人份
Suroviny
-
小卷 洗淨10 - 15 隻
-
薑 切絲,泡水瀝乾10 克
-
米酒1 大匙
-
醬油2 大匙
-
水 蒸煮用500 克
-
油3 大匙
-
蔥 切絲,泡水瀝乾2 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.896 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tuk
7.794 g
Vláknina
0.883 g
Sacharidy
3.413 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一級棒海鮮料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan