Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de gambas arroceras crudas
- 11 - 12 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 320 g de cebolla en trozos
- 300 g de carne picada mixta
- 1 pellizco de tomillo seco
- 5 pellizcos de sal
- 1 huevo
- 60 g de pan rallado
-
500
g de caldo
nebo 500 g de agua - 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 200 g de sepia en trozos de 2 cm
- 3 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1191 kJ / 285 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 1007.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo a la catalana
55 min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Popietas de lenguado y gambón
45 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Allipebre de rape
45 min
Crujientes de marisco
20 min
Huevos rotos con patatas y pulpo
30 min
Calamares a la mallorquina
1h
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min
Caldereta de mejillones
45 min
Galets rellenos de boloñesa
3h
Fideos a banda con rape
1h 15min