Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 320.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Mapo tofu
15 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised Yee Mee
30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min