Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil
- 300 g Asian greens (bok choy or pak choi), cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground white pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 156.3 kJ / 37.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 320.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min