Zařízení & příslušenství
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
16 plátků
Suroviny
-
240 gramů bílé krátkozrnné rýže240 gramů rýže, hnědé
-
100 gramů datle, bez pecky
-
140 gramů jablek (jakékoliv odrůdy) na čtvrtky
-
60 gramů olivový olej plus extra na vymazání
-
1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 čajová lžička jedlé sody
-
1 polévková lžíce psyllia
-
½ čajové lžičky soli
-
80 gramů vlašských ořechů, loupaných, na půlky
-
4 vejce
-
100 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Sodík
201.8 mg
Protein
3.4 g
Kalorie
723 kJ /
172 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
22.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
BEZ LEPKU pečeme chutně se senzorem
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vegetariánské karbanátky
1h 10min
Hummus s medvědím česnekem
15min
Datlovo-jablečný koláč bez lepku
45min
Jablečné muffiny bez lepku
40min
Bezlepkový chlebíček s datlemi a jablky
1h 30min
Pikantní lilek s cizrnou a kuřecím masem
30min
Špenátový quiche se žampióny
35min
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1h 30min
Lněné bezlepkové pečivo
1h
Datlovo-ořechové kuličky
20min
Perník bez lepku a laktózy
45min
Maková bábovka
1h