Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
240
gramů rýže, hnědé
nebo 240 gramů bílé krátkozrnné rýže - 100 gramů datlí, bez pecky
- 140 gramů jablek (jakékoliv odrůdy), na čtvrtky
- 60 gramů olivového oleje, plus extra na vymazání
- 1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 1 polévková lžíce psyllia
- ½ čajové lžičky soli
- 80 gramů vlašských ořechů, loupaných, na půlky
- 4 vejce
- 100 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 723 kJ / 172 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 201.8 mg
Alternativní recepty
Brownies z červené řepy s medem
55min
Lněné bezlepkové pečivo
1h
Perník bez lepku a laktózy
45min
Salát z červené řepy
10 min
Jablečný chlebíček (bez cukru)
1 godz. 25 min
Čtyřzrnné muffiny
45min
Velikonoční zajíčci s ementálem
45min
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1h 30min
Veganský koláč s citrónovým krémem a černým čajem
1h 30min
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50min
Veganský zeleninový koláč s cizrnovou moukou
1h 5min
Květáková rýže
10 min