Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 centimetri di zenzero, radice fresca, pelata
- 1 peperoncino rosso piccante a rondelle
- 20 g di olio di sesamo
- 15 g di pasta di curry giallo
- 350 g di polpa di pomodoro
- 400 g di acqua
- 250 g di lenticchie rosse
- 100 g di spinaci freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di yogurt bianco, non zuccherato
- 3 cipollotti verdi a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1319.2 kJ / 315.3 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 93.9 mg
Alternativní recepty
Hummus al riciclo di verdure
10min
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Gazpacho ai 3 pomodori
20 min
Hummus
10min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40 Min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 min
Curry di ceci (vegan)
1 Std.
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30 min
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40 Min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1 Std. 30 Min
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1 Std.