Frittata di bietole, patate e cipolla

Frittata di bietole, patate e cipolla

3.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 porzioni

Suroviny

  • 110 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • 270 g di patate pelate e a tocchetti
  • 90 g di cipolle a listarelle
  • 300 g di bietole, le foglie
  • 5 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 600 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 460.7 mg
Protein 13.3 g
Kalorie 1014.1 kJ / 242.4 kcal
Tuk 15.9 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...