
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 196 kcal / 819 kJ
- Protein
- 2.2 g
- Tuk
- 20.4 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Níscalos guisados
30min
Centollos con cabrales y sidra
1hod.
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Morcillas de arroz, sepia y gambas
1hod. 20min
Calamares en su tinta
1hod. 5min
Nécoras y cigalas al vapor
35min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45min
Txangurro
1hod. 10min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16hod. 30min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min