Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 819 kJ / 196 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Morcillas de arroz, sepia y gambas
1 Std. 20 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1h 5min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Besugo a la espalda
25 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45min
Tagliatelle con salsa de boletus
2 godz. 30 min
Níscalos guisados
30 min
Risotto con boletus
30 min
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min