Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 819 kJ / 196 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 godz.
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos
2h 15 min.
Txangurro
1 Std. 10 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12u. 40min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 Std.
Croquetas de otoño con boletus
2 godz. 45 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Níscalos guisados
30min