Spiralized vegetable crust pizza

Spiralized vegetable crust pizza

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    350 - 400 g
  • parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    350 - 400 g
  • extra virgin olive oil
    3 tbsp
  • sea salt
    1 ¼ tsp
  • chickpea (besan) flour
    2 tbsp
  • canned tomatoes
    250 g
  • fresh basil leaves only
    10 g
  • mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces
    150 g
  • pitted black olive sliced
    8 - 10

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1059.9 mg
Protein 11.7 g
Kalorie 1641.4 kJ / 392.3 kcal
Tuk 31.3 g
Vláknina 9.6 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...