Zařízení & příslušenství
Spiralized vegetable crust pizza
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1059.9 mg
Protein
11.7 g
Kalorie
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Tuk
31.3 g
Vláknina
9.6 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spiralize - Autumn/Winter
16 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 min
Tuatua fritters
45 min
Cherry Lime Pops
4 godz. 10 min
Warming porridge (Skinnymixers)
15 min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min
Potato bake
1 godz. 35 min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Vegan fruity dream (TM6)
5 min