Zařízení & příslušenství
Spiralized vegetable crust pizza
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1059.9 mg
Protein
11.7 g
Kalorie
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Tuk
31.3 g
Vláknina
9.6 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spiralize - Autumn/Winter
16 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Mini herb and garlic pull apart bread
1hod. 35min.
Spaghetti Carbonara
40min.
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168hod. 35min.
Eggs Benedict and corn muffins
1hod. 15min.
Pâté en croûte
8hod. 45min.
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2hod. 15min.
Vegetable and herb seasoning
4hod.
Almond milk powder
30min.
Paleo Sausage Breakfast Biscuits
1hod. 15min.
Almond Dip
10min.
Lemon pepper seasoning
1hod. 35min.
Jalapeño honey butter
15min.