Kompatibilní verze
Légumes rôtis avec épeautre et vinaigrette au citron et feta (Ben)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g chou de Bruxelles parés et coupés en deux
- 450 g de courgettes tranchées en demi-lunes (½ in.)
- 450 g de carottes blanches pelé
- 45 g d'huile d'olive
- 2 c. à thé de sel
- 2 brins de romarin frais
- 200 g épeautre
- 680 g eau
- 1 citron
- 60 g de feta
- 3 - 5 brins d'aneth frais
- 45 gousse d'huile d'olive vierge extra
- ¼ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu selon le goût
- aneth frais pour garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 784.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolls à la crème de marron
2 Std. 25 Min
Confiture d’oranges au kiwi et au gingembre
50 min
Curry de courge
30 min
Soupe de nouilles Soba
9 Std.
Chaudrée de poisson et fruits de mer
1 Std.
Petits pains aux fruits
3h 5min
Plateau de douceurs salées pour maman
30 min
Veggie burger
4h 20min
Pâtes orzo au potiron et au poivre
35 min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 min
Riz Rouge Tex-Mex
1 Std.
Sauce à pizza
35 min