Kompatibilní verze
Légumes rôtis avec épeautre et vinaigrette au citron et feta (Ben)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g chou de Bruxelles parés et coupés en deux
- 450 g de courgettes tranchées en demi-lunes (½ in.)
- 450 g de carottes blanches pelé
- 45 g d'huile d'olive
- 2 c. à thé de sel
- 2 brins de romarin frais
- 200 g épeautre
- 680 g eau
- 1 citron
- 60 g de feta
- 3 - 5 brins d'aneth frais
- 45 gousse d'huile d'olive vierge extra
- ¼ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu selon le goût
- aneth frais pour garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 784.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili Sin Carne
30min
Lasagnes aux lentilles
1 godz. 15 min
Power Balls au matcha
40min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1 godz. 15 min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Noix de cajou et légumes à la sauce au beurre de cacahuètes avec du riz
45min
Flammekueche au tofu
2 godz. 55 min
Frittata de brocoli
1 godz. 10 min
Lasagne véganes aux lentilles
2 godz. 20 min
Riz aux légumes et tomates avec petits pois et maïs
35min
Lasagne aux lentilles corail et légumes d'été (sans gluten ni lactose)
1 godz. 30 min
Sauce à pizza
35min