Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí

4.3 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 55min.
4 porce

Suroviny

Knedlíky
  • 50 gramů čedaru na kousky
  • 4 snítky čerstvé petržele jen lístky
  • 140 gramů hladké mouky
  • 20 gramů másla
  • 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 40 gramů mléka
  • 1 vejce
Restování masa a dokončení
  • 70 gramů hladké mouky
  • 800 gramů hovězího masa na guláš na kousky
  • ¾ čajové lžičky soli
  • ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 150 gramů cibule napůl
  • 15 gramů olivového oleje
  • 1 hovězí bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
  • 1 sušený bobkový list
  • 4 snítky čerstvého tymiánu pouze lístky
  • 500 gramů vody
  • 500 gramů piva
  • 150 gramů čerstvých hlaviček žampiónů na čtvrtky
  • 100 gramů mrkve na kolečka (5 mm)
  • čerstvá petržel (volitelně) jen lístky, na ozdobu

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 757.8 kcal / 3170.8 kJ
Protein 56.7 g
Tuk 31.4 g
Sacharidy 54.5 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sodík 1568.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...