Zařízení & příslušenství
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 55min.
4 porce
Suroviny
Knedlíky
-
50 gramů čedaru na kousky
-
4 snítky čerstvé petržele jen lístky
-
140 gramů hladké mouky
-
20 gramů másla
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
40 gramů mléka
-
1 vejce
Restování masa a dokončení
-
70 gramů hladké mouky
-
800 gramů hovězího masa na guláš na kousky
-
¾ čajové lžičky soli
-
¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
150 gramů cibule napůl
-
15 gramů olivového oleje
-
1 hovězí bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
-
1 sušený bobkový list
-
4 snítky čerstvého tymiánu pouze lístky
-
500 gramů vody
-
500 gramů piva
-
150 gramů čerstvých hlaviček žampiónů na čtvrtky
-
100 gramů mrkve na kolečka (5 mm)
-
čerstvá petržel (volitelně) jen lístky, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1568.3 mg
Protein
56.7 g
Kalorie
3170.8 kJ /
757.8 kcal
Tuk
31.4 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
11.4 g
Sacharidy
54.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Těstoviny, vařené (TM7)
20min.
Špecle v páře se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem a chřestem
45min.
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Polévka s bulgurem a červenou čočkou
50min.
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45min.
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30min.
Krémová kuřecí polévka
45min.
Risottata s kuřecím masem a houbami
40min.
Zázvorovo-kurkumový shot na posílení imunity
10min.
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
1hod.
Butter Chicken
1hod.
Pošírovaná vejce v Multifunkční silikonové formě Nester TM7
15min.