Zařízení & příslušenství
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
Příprava 20min
Celkový 1hod. 55min
4 porce
Suroviny
Knedlíky
-
čedaru na kousky50 gramů
-
čerstvé petržele jen lístky4 snítky
-
hladké mouky140 gramů
-
másla20 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva1 čajová lžička
-
soli¼ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
mléka40 gramů
-
vejce1
Restování masa a dokončení
-
hladké mouky70 gramů
-
hovězího masa na guláš na kousky800 gramů
-
soli¾ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¾ čajové lžičky
-
olivového oleje2 polévkové lžíce
-
cibule napůl150 gramů
-
olivového oleje15 gramů
-
hovězí bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený1
-
sušený bobkový list1
-
čerstvého tymiánu pouze lístky4 snítky
-
vody500 gramů
-
piva500 gramů
-
čerstvých hlaviček žampiónů na čtvrtky150 gramů
-
mrkve na kolečka (5 mm)100 gramů
-
čerstvá petržel (volitelně) jen lístky, na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
757.8 kcal /
3170.8 kJ
Protein
56.7 g
Tuk
31.4 g
Sacharidy
54.5 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
11.4 g
Sodík
1568.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Spoléháme na domácí kuchyni
32 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
40min
55min
40min
1hod.
40min
35min
2hod. 20min
1hod. 25min
1hod. 20min
40min
Žádné hodnocení
1hod. 50min