Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí

Žádné hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 55min
4 porce

Suroviny

Knedlíky
  • čedaru na kousky
    50 gramů
  • čerstvé petržele jen lístky
    4 snítky
  • hladké mouky
    140 gramů
  • másla
    20 gramů
  • kypřicího prášku do pečiva
    1 čajová lžička
  • soli
    ¼ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ¼ čajové lžičky
  • mléka
    40 gramů
  • vejce
    1
Restování masa a dokončení
  • hladké mouky
    70 gramů
  • hovězího masa na guláš na kousky
    800 gramů
  • soli
    ¾ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ¾ čajové lžičky
  • olivového oleje
    2 polévkové lžíce
  • cibule napůl
    150 gramů
  • olivového oleje
    15 gramů
  • hovězí bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
    1
  • sušený bobkový list
    1
  • čerstvého tymiánu pouze lístky
    4 snítky
  • vody
    500 gramů
  • piva
    500 gramů
  • čerstvých hlaviček žampiónů na čtvrtky
    150 gramů
  • mrkve na kolečka (5 mm)
    100 gramů
  • čerstvá petržel (volitelně) jen lístky, na ozdobu

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 757.8 kcal / 3170.8 kJ
Protein 56.7 g
Tuk 31.4 g
Sacharidy 54.5 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sodík 1568.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...

Zobrazit vše