Magret de pato, col morada y apionabo

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
2 porción

Suroviny

Col morada fermentada
  • 300 g col morada
  • 10 g sal
  • 200 g vino tinto
  • 100 g vinagre de jerez
  • 1 pizca sumac
  • 2 pimienta negra entera
  • ¼ pieza anís estrellado
  • 1 clavo de olor
  • 1 hoja de laurel seca
Puré de apionabo
  • 260 g apio nabo pelado, cortado en dados
  • 130 g leche
  • 130 g doble crema (48% grasa)
  • 5 g sal
Magret de pato asado
  • 3300 g agua
  • 150 g sal
  • 2 pechuga de pato, con piel (aprox. 200 g cada una, sin exceso de grasa)
Finalización
  • 70 g jugo de betabel
  • 60 g de mantequilla en dados, frío
  • 10 g maicena (fécula de maíz)
  • 10 g agua

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 2 porción

Sodík 64751.4 mg
Protein 83.2 g
Kalorie 7678.2 kJ / 1835.1 kcal
Tuk 117.4 g
Vláknina 12.2 g
Nasycený tuk 68.1 g
Sacharidy 79.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše