Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1000 g Marillen
- 1 Packung Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)
- 40 g Zitronensaft
-
20
g Marillenschnaps
nebo 20 g Rum
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 4685 kJ / 1118 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 268 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Ribiselschnitten
1 Std.
Marillennektar
2h
Ribiselgelee
55 Min
Marillenröster
30 Min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Marilleneis
15 λεπτ.