
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 302 kcal / 1268 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 14 g
Alternativní recepty
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30min
Dinde marinée au miel et légumes verts
35min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Saumon et pommes de terre au four XXL
1hod.
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Dorade royale à l'huile épicée
25min
Osso-buco et boulgour
1hod. 5min
Filet mignon et pommes de terre au thym
40min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1hod. 10min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1hod.
Blanquette de veau et ses petits légumes
1hod.
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12hod.