Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 302 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Couscous d'agneau aux légumes verts
Ninguna valoración
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1hod. 5min
Poulet rôti, salade de haricots blancs au pesto de roquette
1 godz.
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2 godz.
Fricassée de poulet
55min
Ragoût de dinde à l'ail
40 min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min