Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 302 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min
Cabillaud au chorizo
35 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Tajine de poissons au curry
45min
Petit salé aux lentilles
1h 10min
Papillote de turbot et petits légumes - Coulis de fruits rouges
1h 15min
Mijoté de veau au miel de lavande
1 Std. 45 Min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Merlan aux poivrons et au maïs
50 Min
Gâteau moelleux au citron
1h
Ragoût de poulet colombien
2 Std. 20 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h