Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons, en quartiers
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 400 g d'eau
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de fond de veau
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- du sel
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 300 g de fonds d'artichaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 302 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1h 30 min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30 min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 min
Brochettes de crevettes, riz et légumes verts
1h 40 min
Nids de spaghetti, sauce tomate et brocoli
1h 30 min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1h 5min
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
1h 5min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1 godz. 45 min