Sauté de veau aux artichauts et petits pois

Sauté de veau aux artichauts et petits pois

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 150 g d'oignons en quartiers
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g de veau en morceaux
  • 400 g d'eau
  • 50 g de vin blanc
  • 1 c. à café de fond de veau
  • 2 branches de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • du sel
  • 250 g de petits pois frais ou surgelés
  • 300 g de fonds d'artichaut

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 38 g
Kalorie 1268 kJ / 302 kcal
Tuk 7 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...