Champignon-Hummus-Salat mit Karamell-Dressing und Granatapfelkernen

4.7 25 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

Dressing
  • brauner Zucker
    150 g
  • Weißweinessig
    105 g
  • roter Portwein
    70 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Olivenöl
    30 g
  • Wasser
    1000 g
Hummus
  • Petersilie abgezupft
    8 Stängel
  • Kichererbsen, aus der Dose abgetropft
    450 g
  • Wasser, kalt
    200 g
  • Tahin
    100 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    1 TL
  • Knoblauchzehe
    1
Champignons und Fertigstellung
  • Wasser
    30 g
  • Champignons je nach Größe geviertelt oder geachtelt
    300 g
  • Öl
    20 g
  • Cherry-Tomaten
    150 - 200 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Rucola
    40 - 60 g
  • Granatapfelkerne zum Garnieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1033 mg
Protein 16 g
Kalorie 2882 kJ / 689 kcal
Tuk 37 g
Vláknina 11.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...