Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e mela cotogna
1u.
Baccalà alla Soutelo
30min
Frittelle di baccalà
1 Std. 5 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1u.
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Alici ripiene
50min
Tortini allo zenzero e miele con mandarino caramellato
50min
Merluzzo in salsa aioli
1u.
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Frittelle di baccalà
12hod. 50min
Brutti ma buoni di arachidi
3u. 45min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min