
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 247.8 kcal / 1035.8 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasticcio di baccalà
1h 30min
Terrina ai due colori
1h 20min
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Pere al vino rosso
3h 20min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Pasticcio di carne e mele in crosta
2h 40min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Zabaione caldo al passito
15min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Brandacujun
45min