Brandada di baccalà alla portoghese

Brandada di baccalà alla portoghese

2.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 800 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
  • 1 rametto di timo secco intero
  • 8 spicchi di aglio
  • 450 g di panna (30-40% di grassi)
  • fette di pane tostate e fritte, per servire

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9.7 g
Kalorie 1035.8 kJ / 247.8 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 10.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...