Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1 Std.
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà alla cappuccina
55min
Focaccia al formaggio
55min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Cappon magro
4h 30min
Soufflé al Castelmagno
55min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Brandacujun
45 Min