Kompatibilní verze
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate a cubetti
- 150 g di sedano rapa a cubetti
- 50 g di porri a pezzi
- ½ lemon grass
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di acqua
- 1 g di liquirizia in polvere
- 50 g di carne di cavallo a sfilacci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di topinambur e tartufo
55min
Mele con zabaione al sidro
40 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Salsa olandese
30 Min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2 Std.
Marinatura alla salsa di soia e miele
15 Min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 Min
Chicken Ramen
14 godz. 40 min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1 Std.
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Crema di zucca e calamaretti
35min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 Std.