Kompatibilní verze
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate a cubetti
- 150 g di sedano rapa a cubetti
- 50 g di porri a pezzi
- ½ lemon grass
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di acqua
- 1 g di liquirizia in polvere
- 50 g di carne di cavallo a sfilacci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di porri
40min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Salsa olandese
30min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Purè di ceci al curry (vegan)
35min